Over ons:

Nicole over Kim:

Wat ben ik blij dat we eindelijk gaan samenwerken! We hebben al even aan elkaar werkend gesnuffeld met opstellingen werk, maar nu wordt het echt!

We hebben elkaar leren kennen doordat onze kinderen op dezelfde lagere school zaten. Daar hadden we eigenlijk weinig contact, omdat we allebei lekker veel werkten en niet heel veel tijd hadden om op school door te brengen. Toen we met z’n vieren een lang weekend naar Barcelona gingen zijn we volgens mij meer en meer met elkaar verbonden geraakt.

Naast Barcelona ook heerlijk een paar keer samen wezen skiënen elkaar gezien op vakantie in Frankrijk en natuurlijk onze fameuze hamburger-avondjes. Naast heel veel leuke zaken hebben we zeker ook verdrietige momenten samen gedeeld, maar we konden het altijd met elkaar over alles hebben , heerlijk!

Wat ons denk ik zo verbind is dat we allebei proberen zo oordeelroos (is volgens mij niet echt een goed woord ) naar situaties te kijken. Daarnaast zijn we heel erg verschillend.

Ik geniet enorm van jou rustige geaarde manier van zijn. Jij kan me echt laten landen. Wat ik verder zo leuk aan vind is de manier waarop je dingen aangaat, weloverwogen in mijn ogen heerlijk weldoordacht en ook niet al te zwaar. Ik geniet van hoe mensen jou accuut mogen, en de manier waarop je mama bent voor je kinderen! Verder vind ik je echt een professional die zich ontwikkeld heeft van ” juffie Nederlands ” naar trainer, schrijver, coach en opsteller. Je hebt zo ontzettend veel kennis en volgens mij is de honger naar jou kennis ook nooit gestild.

Ben erg benieuwd naar wat we allemaal samen kunnen brengen met Be Oke, heb er echt heel veel zin in en vind het super om samen verder te onderzoeken wat onze mogelijkheden zijn.

Dankjewel dat je in mijn leven bent!

Kim over Nicole:

Als ik aan jou denk Nicole, dan denk ik aan een warm hart; ik vind jou liefdevol voor de wereld. Niet alleen voor de mensen om jou heen maar ook voor alle mensen die jij in jouw professie bent tegengekomen vermoed ik. Ik vind jouw kijk op het leven warm en optimistisch. Ik merk dat ik daar altijd een positieve energie van krijg. In de loop van de jaren dat we elkaar kennen, heb ik ook gemerkt dat je enorm avontuurlijk bent, met een soort vertrouwen in de toekomst die vanzelf op je af komt. Ik geniet daarvan en kom elke keer in contact met jou ook weer bij mezelf. Ook van je enorme energie en daadkracht geniet ik erg. Daar ben ik echt (op een positieve manier, maar dat weet je wel) jaloers op. Jij kan doorpakken en in actie komen en blijven. Daar leer ik van. Ik word blij van onze ontmoetingen waarin we filosoferen, levensissues bespreken, lachen, huilen, nieuwsgierig zijn, stil zijn. Waarin we steeds meer snappen over onze eigen geschiedenis en die van elkaar. En van elkaar en met elkaar leren. Ik voel me gevoed door de hoeveelheid en diversiteit die we met elkaar diepgaand kunnen delen. En dan gaan samenwerken…. heerlijk!